Saturday, April 19, 2008

Smått och gått

Lite axplock av vad som hänt under sista par veckorna:

Kört fram och tillbaka från Dubai till Ruwais ett antal ggr igen. Fortf bara helljus-puckon på de vägarna, speciellt på kvällarna. Tränat och solat ett par gånger på Danat hotell, alldeles för varmt vatten i poolen. Värmen är på väg på riktigt nu.....Snitt 35 grader under dagtid.
Försökt reda ut om vår cleaner boy bor ute i vårt maids room på heltid eller inte fortfarande. Inte riktigt fått enhetligt svar.
Varit på mässa i Abu Dhabi, träffat många bra personer för framtida behov. Som tyckte mina ideer var bra dessutom. Mycket positivt. Tagit reda på massa alternativ för starten av mitt nya "projekt". Som ser bra ut. I mitt huvud iaf. Och inte lika krångligt som jag trott heller. Dessutom billigare än vi befarat. Mycket bra.
Träffat en grupp svenska investerare som tyckte Dubai var både väldigt ytligt och väldigt spännande. Så sant som det är sagt.
Tagit reda på massa information om proceduren att gifta sig här nere vs hemma i Sverige. Lite scary thinking på sitt sätt men ändå helt rätt. Konstaterat att svenska myndigheter ofta inte är bättre än de i UAE på att ge enhetliga svar. Skatteverket speciellt. Kommit fram till att alt här nere blir enklare faktiskt.
Haft flera intressanta diskussioner med Malin ang the future och senare fått konstatera att andra i bestämmande position inte höll med om våra enligt oss briljanta planer. Konstigt. Följden av detta blev ett hastigt påkommet hej då till Malin i helgen, som sen flög hem till Sverige för att börja jobba för Dubai Nordic bl a. Trevlig avslutningsmiddag på QD´s m shisha och creek views innan.
Avslutningsvis soft och trevlig kväll på Wafi Rooftop igår m några vänner. Beanbags, öl, liveband i olika genrer och ljum bris i den 27-gradiga kvällen. Topp! Kvällen avslutades med intressanta country covers av bandet Camel Kickers, som körde sin egen version av Cotton Eye Joe och Sweet Home Alabama. Ser man inte varje dag i technoinspirerade Dubai :).

Camel kickers goes crazy :)

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ser inte helt bekvämt ut att dricka och digga liggande - fast i vanlig ordning får man väl ta seden dit man kommer...Kram från Linderyd

11:31 AM  
Blogger Linda said...

Det var lite svårt att få till en bekväm ställning först ja, men sen var det soft och skönt :) Kram Linda

11:43 PM  

Post a Comment

<< Home