Sunday, May 18, 2008

Busy Bee

Det har varit en till hektisk vecka. Men kul sådan igen! Har tagit hand om lite olika svenskar i stan, en grupp som ska bygga en inomhus skidanläggning i Sverige, och en grupp med byggare från Örebro. Rekommendation av Svensk Turism som var här i höstas. Väldigt trevliga allihopa. Byggarna bjöd dessutom mig och Johan på lunch uppe i Segelhotellet som tack under dagen jag tog hand om dem. Vilket kostade lite drygt 900 SEK per person.... Vinflaskorna gick dessutom nästan på samma priser som en svit i hotellet också.....Helt sjukt. God mat absolut men så absolut inte värt så mkt pengar. Dom krämar ut allt dom kan eftersom måltidsbokning är enda sättet folk kommer upp och in i det berömda hotellet.

Har även kollat på lite lägenheter i Dubai Marina där vi vill bo senare i sommar. Dom är fina. Och väldigt dyra med svenska mått mätt. Och går åt som smör på bara några timmar eller ett par dagar så fort dom kommer in till mäklarna. Också sjukt. Men vi hoppas kunna lösa det så snart som möjligt nu när vi vet att vi typ måste ha depositen med oss till mäklaren samtidigt som vi kollar på en lgh vi gillar. Dessutom hann vi med en tur till östkusten i fredags och de första 2 dyken vid Dibba Rock sen typ december förra året. Det var härligt, bra sikt och fina firrar och koraller där nere. Mycket skönare där under än de 42 graderna som var på land. Bra att ha dykt lite innan vi ska till Malaysia igen i juni också :). Kom hem lite sega och trötta och började förbereda vår sista kvälls bbq i villan samma kväll. Avslappnad tillställning, åt gott kött, cole slaw, drack drinkar och öl och umgicks med de drygt 15 pers som kom från vårt och Henriks håll. Och det var faktiskt helt ok att sitta utomhus trots värmen. Det kommer det inte vara länge till.....Nu följer en vecka i Ruwais där jag ska försöka slutföra lite adm saker för företaget och få ut lite presentationer till potentiella kunder. Så lite mindre hektiskt men fortf mkt att pyssla med :).

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hej vännen du har fått en härlig design på din företagsprofil färgerna turkos och lila är ju alltid dina rätta färger. Kul och modernt på brevpapper och visitkort. Jag ser fram emot er nya hemsida och kan sprida länken
vidare.

kram till er båda hälsar mamma Ingrid

1:48 AM  

Post a Comment

<< Home