Monday, September 25, 2006

Jobbig vecka


Dag1. Flyg från Melbourne till Wellington, Nya Zealand. Boende i queen size bed med stor frukost inkluderad.
Dag 2-3. Wellington, inkl cool Lord of the Rings Tur med elf ears och hela kittet. Turistigt så det det förslår men fantastisk natur tydligen.


Dag 4. Vandring på Tongariro Crossing National park, ännu fler LOTR scener, och ännu mer fantastisk natur. Boende på lodge med öppen spis och gratis bbq.


Dag 5. Auckland. Boende i ny queen size bed, sky tower observatorium, pingviner och harbour Bridge. Kanske även ett glas vin på restaurang.



Dag 6-8. Bay of islands, Nya Zealand. Simma med delfiner och kryssa mellan paradisöar med speedboat. Ev ett stopp på någon korallö i närheten av 90 mile beach.

Dag 9. Åter till Auckland. Kanske några avstressande öl i backpackerhotellets lounge (eller på dubbelrummet med queen bed igen) för att lugna ser sig efter en sån jobbig vecka? :)

Dag 10. Flyg till Kuala Lumpur i Malaysia. Ev boende på lyxhotell till (nästan) budgetpris en natt.

Lägg sedan ev till åtminstone 4 dagar i KL, Malaysia, alt 3 dgr i KL och 8 dgr i djungeln och på en annan paradisö innan hemfärden till Stockholm. USCH vad det verkar JOBBIGT.....:)

Som ni förstår är ovan resrutt ett smakprov på kommande attraktioner, som tar plats direkt efter ett antagligen sjukt kul nyårsfirande i Melbourne ( och dessförinnan 5 dagar i Sydney). Jag har för en av de första gångerna i mitt liv, ekonomiskt faktiskt kunnat både boka och betala en resa flera månader innan avfärd, och hittat boende till kanonpris på vägen. Många timmar framför Internet för att hitta billigaste turerna osv, men så känner jag mig också hyfsat lycklig nu:). Som vanligt med snart förestående resor!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home