Saturday, May 31, 2008

Linda och Johan 30 maj 2008

Så är det klart. Jag är nu fru Asting. Eller Linda Jacobsson Asting som det står på mina visitkort, eftersom byta namn inkl byta pass just nu ställer till för mkt trassel m företaget. Men igår hade vi iaf en liten fin ceremoni på Svenska kyrkan i Dubai och sedan en fantastisk överdådig brunch buffet med några vänner på Dusit hotell. Dagen blev precis lika avslappnad som vi hoppats på, och vi är mycket nöjda. Tack för alla gratulationer, sms, telefonsamtal, telegram och fina ord under dagen! Vi ser även fram emot den riktiga bröllopsfesten hemma i Sverige senare tillsammans med familj och vänner. Vi ska bara bestämma när och framförallt var den ska hållas :). Här är några bilder från igår, resten får ni se när vi kommer hem. Johan ska även lägga upp några i sitt fotoalbum på bloggen. Flyg bokat t Sverige 19 juni, hemresa t Dubai igen 18 juli. Ser fram emot att träffa alla i Sthlm och GBG och njuta av svensk mat och frisk luft några veckor!


Närmaste veckan kommer vi dock vara i Singapore och i Malaysia, som kombinerad honeymoon och jobbmöte för Johan :). Tillbaka 9 juni. Hej så länge!

10 Comments:

Blogger Rorkrokarn said...

Grattis igen från Kullaviksborna!!!

4:50 AM  
Anonymous Anonymous said...

Tack för bilderna, ser varmt o lite svettigt ut men trevligt o avslappnat. Ha en riktigt bra bröllopsresa. Vi syns när ni kommer hem. Grattiskramar från Linderyd

5:05 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hej, systeryster här!
Ja, det är inte klokt... Du är en gift kvinna!!! Jag är sååå glad för er skull! Snart ses vi igen, härligt!
Puss och kram

10:27 AM  
Anonymous Anonymous said...

Grattis vårt vackra brudpar:
En liten tår kom dock när jag såg hur otroligt vacker du var som brud. Underbart vilken trevlig vigsel ni fick.

Jag älskar dig LINDA och det syns verkligen att ni älskar varandra. Varmt lycka till och ha en fin honeymoon i Singapoor och Malaysia.
Mamma Ingrid

11:19 AM  
Anonymous Anonymous said...

Grattis Linda & Johan!
Vi har tittat på era vackra vigselbilder. Och på den trevliga
festen. Känns nästan som vi var med er. Nu vill vi träffa er båda.
Så nu undrar vi bara, när blir festen?
Varma hälsningar från Umeå
Monika & Jan

11:22 AM  
Anonymous Anonymous said...

GRATTIS Linda och Johan på er stora dag.

Bilderna var underbart fina. Jätteroligt att se dem. Klänningen var verkligen vacker. Ha en bra resa till Singapore och lycka till.

Kramar från Ewa, Mark, Alexander och Annika

12:40 PM  
Anonymous Anonymous said...

Grattis

Vad underbart, tänker på er såååååååå mycket
alla lyckönskningar.
Tell Molly

11:39 PM  
Anonymous Anonymous said...

Grattis inte bara till att Johan har fått en trevlig fru utan även till att det står om dig och ditt företag i Gulf News extra bilaga, den om Sweden ;)

2:04 AM  
Anonymous Anonymous said...

Vilka enormt FINA bilder från er vigsel! Ni såg ut att ha en UNDERBAR dag! Hoppas allt är bra på resan också! Massa grattis igen!
Kramar från Kalixvännen med sambo

12:58 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hej vännen! Tack för senast - jättemysigt att ses igen. Och vad fina ni var på erat bröllop! Gillar verkligen din klänning - passar dig perfekt! Kram och sköt om er! Loella

3:09 AM  

Post a Comment

<< Home