Sunday, May 02, 2010

Clever Travel Consulting på facebook!

Sådärja. Nu har jag lagt upp min facebooksida för företaget i Dubai. Den är tänkt att vara min "professionella" sida, inkl fotoalbum med bilder på staden, aktiviteter, utflykter och tips för mina grupper (alla tänkta fotoalbum är dock inte upplagda ännu), länkar till Travelstart-bloggen om Dubai och annan matnyttig info. Samt lite uppdateringar om när grupperna är i stan. Här kommer jag försöka marknadsföra företaget, både mot resebyråer i Norden och mot lokala bolag i UAE. Tillsammans med vanliga hemsidan såklart.

Om ni vet någon/några som jobbar med resor till Dubai, eller om ni har bekanta som ska resa dit, då kan ni gärna tipsa om sidan på facebook. Se länk nedan. De som klickar på länken behöver inte vara medlemmar på facebook, länken funkar även om de inte loggar in.
Kom gärna med tips, råd eller åsikter på sidan (ni som nu läser denna blogg, som egentligen mest är min "dagbok" till mig själv över åren här nere, men ändå.....).

Hoppas ni gillar min lilla företagssida!

2 Comments:

Anonymous Askungen said...

Hello!

I am looking for contacts in Dubai to look for the following
volunteer placements and jobs available in Dubai. Do you have contacts and companies that you know that I can do volunteer work perhaps in the media, culture, drama, children jobs, au pair and other things?

I'm looking for a volunteer job for three months in Dubai. I was in
Dubai before one time. I have worked with children and young people, restaurants, theater, computer trainers, media and advertising, television and statistically, in Sweden, I come from Sweden.

Thanks for all the help and tips!


Greetings /

azkungen@hotmail.com

3:56 AM  
Blogger Linda said...

Hej askungen.Tar mig friheten att svara på svenska om du nu är från Sverige :). Det är inte helt lätt att hitta praktikplatser i Dubai, och det är nog inte så många skandinaver som gör au pair här heller, då de flesta barnfamiljer redan har hemhjälp (ofta filippinos som bor hos dem hela året). Jag skulle gissa på att media är det bästa området för dig att leta efter voluntärjobb, t ex på Eventbyråer eller liknande. HÖr av dig om du vill ha mer info. Hälsn Linda (jacobsson_l@hotmail.com)

6:28 AM  

Post a Comment

<< Home