Tuesday, September 04, 2007

Äventyrsbad

Ljummen tisdagskväll (nåja, lite i underkant men det låter bättre så). Lång och intensiv dag på jobbet. Tänker att träning kommer göra gott. Jobbar ca 700 m fr gymmet. Slutar kl 19 passet börjar kl 19.30. Åker 19.04. 2 trafikljus innan gymmet. Trafikljus 1- 2 bilar kan inte bestämma sig för i vilken fil de ska vara. Båda vill nog byta, vilket slutar i mitten från båda håll. Resulterar även i att alla andra inte kan köra när det är grönt utan får vänta till nästa omgång. Dvs 7 min senare. Trafikljus 2 - tar 6,5 min på sig att slå om. Ingen koordinering mellan trafikljusen heller såklart. Framme vid gymmet 19.26. Språngmarsch till omklädningsrummet. Sen Ab blaster magpass m trevliga svenska Elisabeth och för sv instruktören Anna. Jobbigt pass. Men också roligt. För i varje låt tar det bara 15 sek innan nån indier ropar "Ah painful! I'm dying"!. och menar det verkligen. Skojar inte.

Sen tänkte vi simma lite. Väldigt trevlig kvällsupplyst roof pool som hör till gymmet. Märkliga folk i vattnet bara. Så typiskt Dubai. En indier m full turban slänger sig hejdlöst ut i vad som ser ut att vara livsfarliga klorinhalerande crawlförsök med full risk för kvävning. Alt död av mjölksyra. En annan sprattlar så mkt m fötter och ben för att ta sig framåt att alla i hela poolen får kallsup. Konstant. Ett par-tre till klyver poolen både på längden och tvären, utan minsta hänsyn till någon annan alls. Andra västerlänningar flyr för sitt liv till kanterna. Märkligt det inte var fler huvudkrockar och magsparkar. Men ändå nice att glida runt (eller simma i cirklar beroende på) ett tag mellan höga kontorsbyggnaderna. Även en del väldigt håriga manliga folk som mest hängde runt poolkanten i för små badbyxor och stirrade på damerna. De behöver iaf inte handduk på vägen ner till omklädningsrummet när Acn är iskall. Allt håret värmer säkert bra både fram och bak. På vägen från gymmet stannar 3 bilar mitt i högra körfilen framför mig och slår på varningsblinkers. För att gå in på Mc donalds bredvid vägen. Dvs jag får försöka kolla rakt igenom den svarta landcruisern m mörka rutor med mina medhavda laserbrillor för att se om det är livsfarligt att köra om i filen som går åt andra hållet el inte. Gick bra som tur var. That's an evening i Dubai for you :D.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hehehe. Uppe i vår pool har det varit fullt påklädda personer som har badat eller möjligen tagit av sig till mameluckor och BH. Å självklart sprattlar dom runt som om dom var ensam i poolen.
Än har jag haft turen att inte behöva se en hårbeklädd *rysning*

12:22 PM  

Post a Comment

<< Home