Sunday, July 20, 2008

1 år i Dubai i bilder

Den 4 juli förra året flyttade jag ner till Dubai. Ett år senare var jag hemma i Sverige på semester. Det har varit ett händelserikt år nere i Emiraten som bjudit både på fest, sorg, kärlek, förtvivlan och många upplevelser och lärdomar samt underbara nya bekantskaper. Här nedan kan ni se mitt första Dubaiår i bilder, ett axplock av allt vi gjort under året!
Boende och housemates

Rummet i lägenheten i Al Barsha m takpool och tyskparet Rene och Daniella byttes i Sept mot villan i Jumeirah som delats med svenske Henrik och pakistanske Yaseen .
Jobb



Sunflower Tours tiden innebar bl.a många hotellinspektioner, ett antal safaribesök på ökencampen samt guidning av ledningen för Swedish Tourism och Linda Isacsson på TV4.

Besök




Axel Axelsson, Johans mamma och bror, min mamma och syster samt Emma och Carro kom på besök till Emiraten under året!

Utflykter



Hatta, östkusten med dykning i Fujairah och Dibba, Jebel Hafeet, Oman (Mussandam & Khasab), Ras Al Khaimah och Abu Dhabi hanns med i olika vändor under året.
Hotellvistelser


Shangri-La, Al Ain Palace (Ally Pally kallad),Hilton och Beach Rotana i Abu Dhabi fick besök av oss. Även Danat hotell Jebel Dhanna och Mercuri Jebel Hafeet samt Arabian Park i Dubai tillbringade vi nätter på under året.

Temafester och events


Full Moon Drumming i öknen, Pink Party på Hyatt, World Cup horse race, Kräftskiva på Oasis Beach, Hawaiifest, Borouge Global Event Day var några temafester som jag/vi gick och hade roligt på.

Ruwais


Ute hos Johan i Ruwais softade och tränade vi på Danat hotell, samt umgicks med Johans kollegor, bl a A4-familjen Haugsgjerd. Några goda middagar och trevliga fester på Danat blev det också.
Barer och partaj





360, The Lodge, Koubba Bar, Madinat Jumeirah, Buddha Bar, Bar 44, Raffles Skybar och Rooftop på One & only besöktes flera gånger under året. Vi hade även nyårsfest och lite andra partykvällar i villan.

Softande i UAE



Bbqs i villan, wafi rooftop, middagar med johans kollegor, kaffe på Marina Walk, loppmarknad i Safa Park....Vi gillar att hänga med kompisar och kollegor på avslappnade ställen!
Kärlek


Det fanns det mycket av under året. Som avslutades med en vigsel i svenska kyrkan i slutet på maj.
Som sagt, ett händelserikt år minst sagt! Nu ser vi fram emot år 2 i Dubai, med egen lgh och egen firma som förhoppningsvis ger chans till fler kul event, utflykter, partaj och nya kontakter och vänner.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Va kul att se hur erat år varit :)

Visste inte att Bevan skulle starta igen... Får hålla ögonen öppna för nog måste man ju i allafall kolla vad det är för nåt ;) Ha d gott!

KRAM ANNA

4:39 AM  

Post a Comment

<< Home