Sunday, October 19, 2008

Tacoritas på Time Place



Efter den läskiga brandincidenten så hade vi lite folk hemma för 1a gången i fredags kväll. Trevligt. Städade balkongen inkl spolade av alla dammiga och sandiga/sotiga stolar samt skurade golvet ordentligt innan. Nu kan man iaf sitta på balkongen (även om ljudet från construction nedanför inte är så trevligt, man sitter inte och njuter av stillheten direkt hehe) Även om väggarna fortf är sotiga såklart...Bjöd på Tacos och svenskt godis samt umgicks lite med några vänner. Avslappnat tilltag för avslappnade människor, som det ska vara. Johan var drinkmaster och gjorde grymma frozen margaritas i vår nya fina köksmixer. Yummy. Kanske han gjorde många extra till sig själv i köket också, för han lyckades på nåt sätt wobbla ned 2 glas i golvet samt vakna med en rätt kraftig huvudvärk dagen efter, till skillnad från mig....:). Johan och jag har även fått tid att sätta upp lite inramade foton och tavlor, så nu är det lite finare på väggarna också hemma hos oss!

Några av vännerna hade sin lilla söta tjej på 6 mån med sig, som somnade i vårt sovrum efter ett tag. Men blev brutalt väckt när brandlarmet gick (igen!!!) under kvällen , på hög nivå, och alla rusade ut i trappuppgången. Stackars liten! Det slutade dock efter ca 10 sek denna gång, så det var väl nån som bara rostade bröd igen antar jag.....Men man kan ju få hjärtattack av mindre i dagsläget, med tanke på veckans händelser...Nu är jag i Ruwais ett par dar och jobbar på Dubaiguiden, bara en vecka kvar till min nästa grupp ankommer också. Mycket att stå i med andra ord!

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hej Linda O Johan , lova att inte ta illa vid ...tittade in på din sida såg att Ni bjöd Era vänner på en mysig kväll o god mat.Då jag gör mycket fester o inreder stora o mindre ytor .Skaffa en "lazy Sussi"i tre våningar ,då har ni mer fri yta på matbordet, ha den i mitten o alla når det "goda"Snurran"hittar ni bl.a på IKEA o beställ 3 runda glasskivor i Satwa o ett par runda
glasskolar du fyller med blommor ..ger en kick(du travar på dom med glasskivan )//vänligen Lena

9:42 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hej Lena, tack för tipset! Vi kunde även haft maten på bardisken alldeles bakom. Eller flyttat ljusstaken dit, så hade det blivit mindre trångt :-)
Fast numera orkar vi inte riktigt bry oss. När man inte har inredning som jätteintresse är man nöjd med att lyckats möblera efter smak och plånbok man tycker passar!

8:12 AM  
Anonymous Anonymous said...

Tack Johan , det var dumt av mig att skicka inlägget,men menade verkligen inte illa ,älskar bara att ge tips om smart inredning,som inte kostar skjortan . Ber om ursäkt , skall inte repitera mig //
Mvh Lena

9:58 AM  

Post a Comment

<< Home