Tuesday, September 05, 2006

Dire Straits, Snap, Tiesto eller Jerry Williams?


Förra veckan var sista O.S.A datum för min stora 30 årsfest på Scandic Continental i Stockholm. Alla har inte betalat in ännu men det var ju rätt väntat, och även anledningen till att jag tog ett ganska tidigt sånt datum :). Inbjudan ser ut såhär ungefär. Rätt fin tycker jag :). Temat ska spegla ställen jag jobbat eller bott på utomlands är det tänkt...Henrik i Dubai har dessutom varit hygglig att lägga den som en länk på sin sida till en stackars oteknisk tjej som inte fattar hur det funkar annars. Så om ni vill se den i större format kan ni klicka här:

Antalet deltagare kryper nu sakta upp mot 40 strecket vilket såklart är väldigt kul! Flera släktingar som kommer från nordligare delar av landet och en hel del kompisar som ska äta gott, dricka lite godare och förhoppningsvis ha en grymt trevlig kväll i Scandics festlokal lördagen den 7/10. Jag känner ju däremot också en hel del supertrevliga folk utomlands som också självklart fått inbjudan men det är ju förståeligt att dom flesta av dom inte kan flyga hundratals mil bara för en kväll. Synd!

Iaf, enligt info på denna inbjudan ska varje person som kommer på middagen även maila eller sms:a en favoritlåt som ska spelas efter middagen, för att allas musiksmak ska representeras pga det stora åldersspannet i gäster osv. Detta har tydligen orsakat väldans massa ångest för hela bekantskapskretsen har jag förstått :). Folk har långa och livliga diskussioner om detta, ligger sömnlösa och undrar vilka kategorier man ska placera sig i, om man får välja precis vad man vill eller om det finns restriktioner på låtarna. Och NEJ det finns inga restriktioner, allt från house/techno/schlagers/pop/rock/finska visor till eurodisco/soul/metal/trance osv är tillåtet, bara man begränsar sig till en låt. Och att det inte BARA blir ballader a la Johnny Logani slutändan haha. Har fått in flera bra förslag och väntar nu otåligt på resten :) Tänk, tänk tänk på kära vänner :)

Kramar Linda

0 Comments:

Post a Comment

<< Home