Wednesday, March 05, 2008

NU åker vi!

Äntligen dags! Semester!
Alldeles alldeles underbart ska det bli med 10 dagar i Marocko tillsammans m Johan. Marrakech, Essaouira och Agadir och en hyrbil som vi ska köra runt med och kolla på trevlig natur och fina byar i. Och skapa nya trevliga minnen från favoritlandet efter den sista alldeles gräsliga visiten 2006. Allt med jobb och inte så snälla f.d arbetsgivare och jag vet inte allt får nu vänta till efter vi kommer tillbaka till Dubai. Och vi behöver den här ledigheten. Så väldigt väldigt mycket. Båda två. Vi får se om det dyker upp nåt inlägg från nåt internetcafe nära riaderna runt Djemaa El Fna eller så. Med ormtjusare, apdressörer och sagoberättare runt knuten. Eller från en avlägsen gränd i sömniga Essaouira nära fiskehamnen. Eller från strancafeerna i Agadir. Hej på ett tag!

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hej ungdomar! Det är underbart veta att ni kom iväg med ditt pass i hand. Hoppas att Gula Skrivar-lyan i Gita Sellmans palats i Medinan i Marrakech passar er båda.
Dessutom Linda ...
Vilken fin Prag-guidning jag fick av din nyskrivna guide. Det var som att återbesöka den vackra staden. Du är född journalist
Kram från mamma Ingrid

2:32 AM  

Post a Comment

<< Home