Sunday, March 02, 2008

Resejournalist!


Nu är min internet reseguide om Prag färdig och finns till beskådan på denna länk. Jag är själv väldigt nöjd med den och det var kul att få skriva om en av favoritstäderna och favoritplatserna där. Jag ska förhoppningsvis få göra en liknande guide även om Dubai. Kul att leka journalist och göra research osv. Dessutom lite välbehövligt klirr i min kassa som av förståeliga skäl inte är så välfylld just nu. Dekuji SiteM8!

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hej!

Jag hittade din internetsida och det är ganska uppenbart att du har erfarenhet av resebranschen så jag skulle vilja fråga dig lite!

Jag vet inte hur intresserad du är av att bidra med din kunskap till andra, men du verkar som en snäll tjej och jag skulle uppskatta det!

Jag, liksom många, är intresserad av att arbeta inom resebranschen. Jag inser att allt inte är en dans på rosor och att yrket har sina dåliga sidor precis som alla jobb, hård konkurrens och krav, men att få komma ut och se en del av världen eller iallafall jobba med den.

Du behöver inte lägga stor tid på att skriva tillbaka men 5-10 minuter vore underbart. Jag undrar lite om ditt generella synsätt på branschen, hur du ser på det, vad du säger om den och vad skulle du rekommendera och inte rekommendera?

Hur började du din resekarriär? Var vänder man sig för vidare utbildning eller kontakta människor? Vad bör man tänka på? En kort bakgrundsresumé av mig är att jag är bra på spanska och engelska eftersom jag är lärare i de ämnena, 25 år. Har rest en hel del, öppensinning.

Hör av dig om du vill hjälpa till så kanske jag får ställa lite fler följdfrågor, tack på förhand!

Med vänliga hälsningar
Per Granbom
p.s. skriv helst till lufia3@ hotmail com

12:20 PM  

Post a Comment

<< Home