Tuesday, November 11, 2008

Miss Malin returns



Miss Malin och jag hade en kul vecka i Dubai!
Det har varit ännu fler hektiska dagar sista veckan. Dock mer av det mycket trevliga slaget, eftersom Dubai Nordic-Malin varit här (i en vecka efter att alla trevliga resebyråer och journalister lämnat Dubai). Vi har hunnit med mycket på bara en vecka! Dagstur med Johan och Lhina till Musandam och fantastiska Six Senses Zighy Bay Resort, beachslappande på The Westin hotel, ökenshow ute på Jumana, mycket trevlig middag på Bateaux Dubai (finare variant av Dhow Cruise), härliga billiga Ravi's (Malin gillar också Butter chicken), lite kul partaj och goda drinkar samt en alldeles grymt trevlig hotellvistelse på coola the Address hotel inkl gudomligt god middag på argentisk restaurang. Dom hade väldigt sköna sängar där på hotellet också minsann. Det mesta av ovanstående har vi lyckats få göra utan någon som helst kostnad alls också. Såna jobbfördelar gillar vi. Mycket :). Jag njöt av ett par dagars extra ledighet, eftersom kroppen kändes som en urkramad disktrasa när grupperna och Malins fam tripp hade rest hem förra måndagen. Se nedan lite bilder från veckan, som klart är en av de roligaste i Dubai på länge! Malin är skojig, synd hon inte är här oftare....Vi har en klubb för inbördes beundran mellan oss, eftersom vi båda tycker vi är rätt bra på det vi gör just nu. Och det är vi faktiskt, styrt upp saker för oss själva på ett utomordentligt sätt sista halvåret har vi också gjort. Skål för det!


Six Senses Resort i bergen i Oman var helt sjukt vackert.

Egen infinity pool i varje villa och lite hångel m maken på berget ovanför hotellet.

När ska vi bo på det här hotellet då :)?

Glittrande och tuff lasershow på Jumana i öknen

Malin gillar Ravis med. Mycket.

Party på The Lodge m Jenni och besökande Linda 2


Bateaux Dubai var en trevlig upplevelse med god mat .


Steaks på Argentinska Asado samt supersköna sängar på The Address.

Sån här utsikt från poolen kan man leva med :)

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hej. Vart ligger Ravi´s. Är oxå lite svag för butterchicken :) Fast å andra sidan är jag svag för all god mat :P

5:30 AM  
Blogger Linda said...

Åh har du inte varit på Ravis? Det MÅSTE du!. Ligger på Satwa Rd, vid Satwa Roundabout (på andra sidan från Rydges Plaza Htl), bredvid bilparkeringen på den sidan. 3 rest bredvid varandra m grönvita skyltar. Butter Chicken kostar typ 18 dhs -helt gudomlig :)

9:54 AM  
Anonymous Anonymous said...

Tackar, då ska vi ta och prova det. Återkommer.

10:48 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hej Linda! Ska kanske jobba som au pair i nagra manader i dubai, men vill garna veta om du kanske har lite tips att dela med dig av ifall inte det jobbet jag sokt blir av, ar det enkelt att skaffa jobb? Vet du nagra sidor pa natet osv? Ar helt inne pa att aka till Dubai :) Svara jattegarna med ett mail: indierocknroll_@hotmail.com, eller sa kan du kanske skicka ivag en kommentar pa min blogg :) Hade varit jattekul om du kunnat svara.

halsningar fran barcelona :)

6:06 AM  
Blogger Katarina said...

Hallå där! Jag saknar er och Dubai. Dubai inte lika mycket, men lite iaf. Ja, det är jättemysigt med snön. Får se hur länge min romantiserade bild av Sverige håller i dock. Jag vet fortf inte hur det ser ut den 27:e men återkommer! kram kram!

1:56 PM  

Post a Comment

<< Home