Wednesday, December 31, 2008

Linda och Johan 27 Dec 2008



Vilken dag det blev! Vårt bröllop i Stockholm i lördags blev precis så fint och bra som vi ville. Trots flera tråkiga sjukdomsavhopp sista dagarna, omplanerng av bordsplacering och program samt en lite stressig "tårtkris" kvällen innan festen, så flöt allt perfekt på själva dagen. Håruppsättningen och klänningen var fin, kyrkan var mäktig, prästen var rolig, vi glömde inte vad vi skulle säga, mammorna och papporna och min farfar och farmor såg rörda ut. Efter kyrkan gjorde vi en "Linda o Johan" och tog en korv med bröd i brudklänning på Solna korv, samt promenerade till festlokalen istället för att ta taxi. Alla som såg oss på vägen log och skrattade :).

Festen var också alldeles suverän. Avslappnad och trevlig med väldigt god mat, gott vin och bubbel, goda tårtor (speciellt den sort som tyv inte räckte till alla borden...:), perfekt avvägda tal av underbara och snälla talare, bra och mysig lokal med proffsig och serviceinriktad personal. Djn spelade gamla godingar både för äldre och yngre gardet, och det dansades och minglades alldeles utomordentligt. Alkoholen i baren tömdes hyfsat och alla verkade bekanta sig med den andra sidan, vilket var ett av våra huvudsyften med festen också. Så summa summarum, en alldeles underbar dag, superkul partaj och en mycket fint minne får både mig och Johan! Tack alla ni som kom och firade med oss, vi är oerhört glada och tacksamma över alla som kom, presenter, tal, alla som rest till Sthlm etc för att vara med oss denna dag! Mer foton kommer senare, både här och på Johans fotoalbum tror jag, vi ska bara sortera ut de bästa först!

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hejsan!
Va kul och se lite bilder och läsa om ert bröllop i Sthlm! :)Jättefina ni var och vad fin klänning och håruppsättning du hade!!!
Väntar med spänning på resten av bilderna! Ha d nu riktigt fint i skidbacken mm!
Kramar från Anna

7:14 AM  
Anonymous Anonymous said...

Linda o Johan ...ljuvligt ,känner inte igen kyrkan ,vart hände
detta "ljuvliga"//Hoppas Ni får
lika många år som Jan o jag.
Grattis //Lena

4:11 PM  

Post a Comment

<< Home